Saltear al contenido principal
plaça-ajuntament-dosrius

En arribar al poble de Dosrius, contemples l’edifici de l’Ajuntament, que sense ser una edificació majestuosa s’ha de reconèixer que és original. Davant seu la plaça de l’Ajuntament, meitat aparcament, meitat zona verda i d’esbarjo.

Una ubicació qüestionable per la nova comissaria de la Policia Local de Dosrius

Aquesta plaça ha estat i continua estant el centre del poble, punt de reunió, punt de celebració. Aquí han arribat els gegants, han cremat els diables, hem celebrat revetlles, trobades de cotxes antics, mostres gastronòmiques, mercats de Pagès… i moltes més.

L’actual govern del nostre Ajuntament de Dosrius, una coalició entre el PSC i Junts, vol ubicar a l’espai que ocupa la plaça de l’Ajuntament la nova comissaria de Policia Local. Que fa falta una nova comissaria és evident, però en un municipi en què l’Ajuntament té en propietat solars i edificis on es pot ubicar aquest important equipament, es fa difícil d’assumir que calgui construir just davant l’Ajuntament. 

No podem entendre quines obscures raons han portat a l’actual govern a emprendre aquesta obra.

Es pot edificar la nova instal·lació al carrer Mossèn Cinto Verdaguer o al costat de la plaça Esteve Albert, on l’Ajuntament té solars suficients. Però també a Can Massuet a Canyamars. 

El poble ha de tenir veu en aquest tipus de decisions, ja que es tracta d’una qüestió molt important que pot fer canviar el paisatge del municipi.

Volver arriba