Saltear al contenido principal
obres_i_inauguracions_dosrius

Aquestes darreres setmanes hem pogut comprovar com s’iniciaven moltes obres al nostre municipi: asfaltat de carrers, espai de les bústies de i consultori de Can Massuet, l’Institut els Roures (que recordem construeix la Generalitat de Catalunya)… i altres que veurem ben aviat.
Està clar que s’acosten les eleccions municipals i ara cal fer-se veure.

El govern municipal de PSC i Junts x cat ha gastat tot el romanent que l’Ajuntament tenia acumulat des del 2012 (gairebé 4 milions d’euros). Alguns dels projectes elaborats han estat força qüestionables, des del nostre punt de vista, com és la despesa realitzada en fàbrica de la Tortuga que ha superat els 2 milions d’euros, però continua sent un edifici en ruïnes.

D’altra banda, algunes de les inversions més importants i necessàries per al nostre municipi no s’han fet, i en posem dos exemples: La construcció de la biblioteca (que és obligatòria des de l’any 2010) i les obres d’urbanització de Can Canyamars (aturades des del 2019).

Tampoc s’ha rehabilitat equipaments que ja fa molt temps té l’Ajuntament com la torre de les aigües o el teatre i sindicat.

Està clar que les prioritats d’aquest govern són força diferents de les nostres, ja que nosaltres creiem que el primer són les persones i les seves necessitats i no els totxos.

Volver arriba