Saltear al contenido principal

[ La candidatura ]

Judith Coll i Garcia

Nascuda a Barcelona l’any 1972, viu a Can Massuet des de fa vint anys. És una de les fundadores de la PAC i regidora a l’Ajuntament de Dosrius des de 2011, havent estat a l’oposició la legislatura 2011-2015, sent la primera tinent d’alcalde i regidora d’Hisenda, Serveis municipals i participació durant la legislatura 2015-2019 i actualment està a l’oposició. 

Ha participat activament a diverses entitats del municipi com l’Afa, l’Esplai 4 pedres o la recentment creada Associació de Dones de Dosrius.

És tècnica en Relacions Públiques i Comunicació i en l’actualitat és la cap de comunicació i educació ambiental a una consultoria mediambiental.

«Soc una persona positiva que no es deixa vèncer pels inconvenients. Crec fermament en la importància de la política municipal i sento la necessitat de continuar treballant pel municipi, tant en la vessant política com amb l’activisme a entitats i associacions.»

Jordi Renyé i Vernet

Nascut a Reus fa 68 anys, casat, amb 6 fills i 6 nets. Veí de Dosrius des de 2005. Enginyer tècnic de formació, treballa de comercial perquè encara que té edat per a la jubilació, creu que encara no li ha arribat el moment de fer-ho. Músic en actiu durant 10 anys en grups de música popular i tradicional i presentador d’un programa de ràdio durant 20 anys a diferents emissores locals.

És membre fundador de La PAC i regidor durant 8 anys: a l’oposició i al govern. Va ser regidor de Cultura, Serveis Socials i Sanitat del 2015 al 2019 .

«Soc una persona lluitadora, amb una perspectiva de mires a llarg termini, crec en l’associacionisme, participo en ell. Penso que la participació en política ha de ser universal i molt més encara a nivell municipal”. 

Rosa Calderón i Moreno

Nascuda a Badalona el 1969. Viu a Can Massuet des de fa quinze anys. És Treballadora Familiar.

Tècnica Superior en Promoció d’Igualtat de Gènere, treballa per la prevenció de les violències que afecten a moltes dones. Compromesa i feminista enfocada per aconseguir la igualtat de drets i oportunitats entre homes i dones. Lluita contra la feminització de la pobresa i la precarietat.

“Soc una persona responsable, sociable, respectuosa, tolerant, segura de mi mateixa, entusiasta amb iniciativa i emprenedora”.

Carles Parera i Blasco

Nascut a Barcelona l’any 1965 viu a Canyamars des de l’any 2000. Casat i amb dues filles i de professió assessor energètic i empresari en energies renovables. Actualment, és president de l’associació de veïns de Canyamars.

Va decidir viure a Canyamars principalment per l’entorn, malgrat les dificultats que té, encara en l’actualitat la urbanització de Can Canyamars.

“Em presento a les llistes de La PAC perquè és l’únic partit del municipi que em mereix la confiança per dur a terme un programa electoral real i compromès”.

Pilar Trasmonte de San Miguel

Nascuda a Badalona al 1969, viu a Can Massuet des de 1995. És membre de La PAC des dels seus inicis. Professionalment és llicenciada en farmàcia.

Ha participat activament en diverses associacions municipals i comissions de festes. Interessada i implicada en la cultura i la vida social del municipi.

“Soc una persona que li agrada treballar pel bé comú, que li agrada complir amb les seves obligacions, però que també ho demana dels altres. Crec que la millor gestió municipal és la que fan els ciutadans degudament preparats i sense lligams a grans partits que els hi marquin consignes a seguir”.

Teresa Pagès i Claus

Nascuda a Esplugues de Llobregat l’any 1971, viu al poble de Dosrius des de fa vint-i-un anys. Ha participat en diverses entitats del poble, a l’AFA de l’escola Castell, al Centre Excursionista, a l’Esplai 4 pedres i a la plataforma Medi Ambiental el Roure.

Professionalment és enginyera informàtica a la Universitat Pompeu Fabra.

Pere Sitjà i Rius

Nascut a Olot el 1962, va instal·lar-se a Canyamars el 1996. És enginyer informàtic i, des de fa més de trenta anys, treballa al sector de l’instrumentació química.

“Soc una persona discreta, que treballa fermament pels seus ideals i que busca contribuir al desenvolupament del nostre municipi”.

Teresa Soteras i Reynon

Nascuda a Mataró al 1959,  viu entre Mataró i Can Massuet des de fa quatre anys. Ha estat vinculada a diferents associacions de pares i mares i a la Junta de FAPAC a Barcelona.

Ha treballat de comercial d’informàtica i després al departament laboral d’una gestoria  durant deu anys. Els darrers setze anys ha estat professora de tallers d’animació a la lectura a primària.

Rosa Galí i Escarpenter

Membre fundadora de La PAC.

Participa en diferents entitats del poble. Professionalment, ha estat a càrrec dels departaments comptables de diferents empreses i associacions. Un cop jubilada ha cursat estudis de Fitoteràpia i actualment fa tallers de plantes i bolets.

Miguel Àngel Duque i Ramirez

Nascut a Santa Coloma de Gramenet l’any 1969. Viu a Can Massuet des de 1995 tot i que des de nen ja venia a estiuejar i a passar caps de setmana.

És membre de La PAC des de la seva fundació.

Implicat activament en moltes entitats municipals, esportives, gastronòmiques, comissions de festa,  aficionat al futbol. Professionalment és mecànic industrial.

Montse Rusiñol Folch

Nascuda a Madrid el 1958, va arribar a Canyamars el 1996 i, des d’aleshores, ha estat lligada al moviment associatiu del poble. Va participar a l’Associació de Veïns de Can Canyamars per reclamar l’arrenjament dels carrers de la urbanització i, amb l’auge del procés, s’ha implicat en entitats independentistes.
És auxiliar administrativa.

“Soc una persona d’ideals ferms i tinc la voluntat de ser útil pel poble en un moment on necessita canvis profunds”

Jordi Àlvarez i Rovira

jordi-alvarez

Nascut a Mataró el 1963. Visc a Can Massuet des de 1992. Diplomat amb educació física i Quiromassatge. Preparador físic a patinatge artístic i tallers d’iniciació gimnàstica esportiva i tècniques de circ. 10 anys al món del circ, Espanya, França, Bèlgica, Dinamarca. Actualment retirat, forma part del Consell Local per la República de Dosrius i participa amb altres entitats del municipi.

Xavier Fageda i Garcia

Nascut a Tiana viu a Can Massuet des de fa 20 anys. És un dels fundadors de La PAC i malgrat no haver format part mai de les llistes electorals, ha estat sempre un membre actiu de la plataforma. Professionalment, és comercial en el sector dels productes químics.

[ Participa a La PAC ]

Si vols participar en el projecte de La PAC per fer un municipi més participatiu, més just i amb més futur, t’animem a afiliar-te o fer-te simpatitzant!

Volver arriba