Saltear al contenido principal

[ Una mica d’història ]

La Plataforma alternativa ciutadana de Dosrius (La PAC) neix l’any 2009 quan un grup de veïns i veïnes del municipi, farts que els partits tradicionals governessin sense un objectiu pel bé comú, decidim constituir un partit polític: democràtic, d’esquerres, sobiranista, amb perspectiva feminista i sobre de tot, d’àmbit municipal.

plaça-ajuntament-dosrius

L’any 2011 ens presentem per primera vegada a les eleccions municipals i aconseguim una representació de tres regidors al plenari. Però davant un pacte entre el PSC i PP, ens mantenim a l’oposició.

L’aprenentatge d’aquells 4 anys fan que el 2015, amb una representació novament de tres regidors, s’aconsegueix formar govern de coalició, gestionant regidories tan importants com la d’Hisenda, Serveis Municipals, Cultura, Serveis Socials o Participació i Transparència, portant a terme gran part del nostre programa electoral.

Quatre anys de govern ensenyen encara més que els quatre anteriors a l’oposició i per això el 2019 ens tornem a presentar, patint però una davallada de vots, i obtenint només una regidora al plenari.

Aquests darrers quatre anys han estat intensos i s’ha procurat aportar el màxim per intentar que el govern de coalició del PSC i JxCAT fessin, sense èxit, una gestió responsable.

Ara ens presentem novament a les eleccions municipals del 2023 per aconseguir consolidar un projecte iniciat el 2015 i revertir les males polítiques realitzades pel govern d’aquests darrers anys.

Coneix la candidatura
Volver arriba