Saltear al contenido principal
eleccions-municipals-dosrius

Hi ha moltes maneres de faltar al respecte als veïns d’un municipi i una d’elles, que no la única, és la de portar a terme accions de millora i obres quan s’acosten les eleccions municipals.

N’hi ha moltes que s’haguessin pogut portar a terme en qualsevol moment durant els quatre anys de mandat. Però no, tot a l’últim moment perquè així ens puguem recordar de qui ho ha fet. 

Un exemple n’és l’espai dedicat a l’esbarjo dels nostres gossos en el qual ara, a correcuita, n’han reparat la tanca de tot el perímetre. I per arrodonir-ho, aquesta mateixa setmana, s’han plantat uns arbres adults. Segurament és que durant els tres anys anteriors no feia falta una mica d’ombra. Com que venen temperatures xafogoses, protegim als nostres animals de companyia, el meu gos i jo mateix els donem les gràcies. 

Però, per una altra banda, trobem molt inadequat que amb els diners de tots intentin fer la seva campanya electoral. 

Senyors de l‘ equip de govern, vostès segurament creuen que ho som, però no, no som babaus. Segur que molts ciutadans s’han adonat d’altres accions que s’han fet en els últims temps, que no requereixen projectes ni grans inversions. Accions que eren necessaries però que no les hem pogut gaudir fins ara. Calia esperar tant?

Volver arriba