Logo
Butlletí Digital
Nom:
E-mail:

Qui Som

La PAC està formada per un grup de veïns i veïnes del municipi de Dosrius, persones amb visió de futur i una gran capacitat de gestió.

Majoritàriament estem vinculats a entitats cultural, social, esportives i educatives. Creiem en la pluralitat i la participació i en que el municipi és una responsabilitat de tots.

Som gent amb valors i cultura de l’esforç, respecte, solidaritat, igualtat i llibertat.

No tenim interessos ni polítics ni econòmics que ens puguin quartar la nostra gestió, ja que tots vivim de la nostre feina i no de la política.

Som oberts i plurals tant en el gènera, la formació o la ideologia.

A continuació teniu els membres de la llista que es presentarà a les properes eleccions municipals de 24 de maig de 2015
Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lapaccat/public_html/conexion.php on line 5

1-Judith Coll i Garcia
42 anys. Empresària de la Gestió Cultural

Nascuda a Barcelona el juny de 1972. Està casada i té dos fills i viu a Dosrius des de l’any 2004. És Diplomada en RRPP i publicitat per l a Universitat de Barcelona i treballa com a Gestora cultural especialitzada en comunicaci ó. Actualment té una empresa discogràfica i editorial musical. Des del principi de viure a Dosrius ha participat en diverses entitats socials i culturals com l'Ampa de l'escola del Pi o l'AVV de Can Massuet o el centre Excursionista de Dosrius, i d’e ntitats de caire cultural com Òmnium cultural. Entre les seves aficions hi trobem la mús ica, la lectura i les bones caminades pel corredor. Va ser un dels membres fundadors de La PAC i actual ment és regidora a l’Ajuntament de Dosrius des de 2011.


2-Isidro Galiano i Galiano
55 anys. Metal·lista.

Nascut a Huelma (Jaén) el febrer de 1960. Va residi r des dels cinc anys a Santa Coloma de Gramenet i actualment viu a Dosrius des d e fa nou anys. És casat i té dos fill. Participa activament a diverses entitats del munici pi com l'A.VV. de Can Massuet, el Centre Excursionista de Dosrius, la Penya blaugrana de Dosrius o la Colla del Pilon i ha treballat activament a les comissions de festes de Can Massuet i de Dosrius. Cal destacar al seva afiliació y militància al sind icat C.G.T, des del 1974 al 1998, on va ser secretari general de la federació comarcal de s indicats del barcelonès nord i membre del comitè federal de Catalunya, a més de se cretari general de la federació de sindicats d'indústries del metall d'Espanya. Ha est at membre creador d'Ateneus culturals i altres entitats culturals. És gran aficionat a la bicicleta de muntanya, al se nderisme i a l'alpinisme i de manera molt destacada a l’espeleologia. És regidor a l’Ajuntament de Dosrius des de 2011 pe l grup municipal de La PAC


3-Jordi Reñé i Verdet
60 anys. Comercial.

Nascut a Reus (Baix Camp) el juliol de 1954. Ha viscut a Pineda de Mar i a Vilassar de Mar. Fa nou anys que viu a Dosrius. Viu en parella i té sis fills i quatre néts.

És enginyer tècnic en Generes de Punt i actualment treballant com a Delegat comercial en una empresa de productes químics.

Participant actiu en diferents entitats culturals ha estat i membre de la comissió de festes de Dosrius. A més, és director i locutor de programes de ràdio en l’àmbit de la cultura popular i tradicional en diferents emissores.

Entre les seves aficions hi ha la música. Durant 10 anys ha estat membre d’un grup de música tradicional.


4-Pilar Trasmonte de San Miguel
45 anys. Farmacèutica

Nascuda a Badalona l'any 1969 (45 anys). Està casada i te 3 fills. Viu a Dosrius des de l'any 1995. És llicenciada en farmàcia per l’UB i experta en homeopatia. Ha participat activament en diferents entitats municipals com l'Ampa de l'Escola del Pi, la Colla del Pilón i ha col·laborat amb altres com l’AVV de Can Massuet el Far. Les seves principals són les excursions, la lectura, el cinema i últimament el ioga.


6-Carles Parera i Blasco
49 anys. Assessor energètic

Nascut a Barcelona el 06 de novembre de 1965 (49 anys), està cassat i té dues filles. És empresari del ram elèctric i assessor energètic especialitat en energies renovables. Viu a Canyamars des de any 2000, i és el president de l'associació de veïns de Can Canyamars. Col·labora amb les Ampa tan del institut i de l'escola de Dosrius. Entre les seves aficions estan el hoquei sobre patins, la muntanya i la lectura. Ha estat col·laborant amb La Pac des de els seus inicis.


7-Rosa Galí i Escarpenter
60 anys. Comptable

Nascuda a Mataró via a Dosrius des de fa nou anys. Es membre de diferents entitats culturals. Gran aficionada als bolets. Va ser regidora de Promoció Econòmica i Hisenda a l'Ajuntament de Vilassar de Mar (1999-2004).


8-Encarna de la Rosa i Caballero
53 anys. Especialista de Jardineria.

Nascuda a Rute Província de Córdoba, el 31 de juliol de 1961.

Ha viscut a Sta. Coloma de Gramenet i actualment viu a Dosrius des de fa més de deu anys.

Col·labora a diverses entitats del municipi com l’AVV. De Can Massuet o la PAH. Les seves inquietuds primordials són al voltant del medi natural i considera molt important el àrea esportiva com un bé de ús social, així com els temes socials relacionats amb l’habitatge i la precarietat energètica.


9-Jose Luis Berrueta Cruz
58 anys. Pre-jubilat de la Banca.

Des de ben jove ha estat relacionat amb activitats populars de caire cultural i sempre des de la vessant exclusiva del voluntariat. Viu a Can Massuet del Far des del 2003 i des del 2007 es membre actiu de diferents associacions municipals relacionades amb l'oci, cultura i la gastronomia. Es membre actiu a La PaC2r, pràcticament des de la seva fundació i actualment es el secretari de la Comissió Executiva.


10-Núria Busom i Álvarez
47 anys. Directora de recursos humans.

El seu àmbit professional és el món de lleure del que actualment és directora de recursos humans i coordinadora d'activitats d'una empresa situada a Llinars del Vallès. Entre les seves aficions hi ha la lectura i caminar per la muntanya.


11-Jordi Cros i Ferrándiz
51 anys .Consultor en Internet i TIC.

Ha estat 6 anys treballant per a l'Ajuntament de Dosrius en l'àrea de Noves Tecnologies. President i membre actiu durant anys de l'AVV de Can Massuet i membre fundador del Banc del Temps de Dosrius.


12-Rosa Calderón i Moreno
45 anys. Empresària

Nascuda a Badalona el març de 1969, casada amb tres fills i viu a Dosrius des de l'any 2007, encara que els caps de setmana i vacances d'estiu les passava a Can Massuet des dels 12 anys d'edat.

Actualment té una petita empresa de material de oficina.

Participa en diverses entitats socials, com l'Ampa de l'escola Castell de Dosrius (abans escola del Pi ) i el Centre excursionista de Dosrius. Entre les seves aficions hi trobem caminar per la muntanya,nedar i reunir-se amb amics/amigues.


13-Josep Simón i Torrent
53 anys. Advocat.

Nascut a Sta. Coloma de Gramenet el febrer de 1962. Està casat, té una filla i viu a Dosrius des de l’any 2003. Es llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona. Postgrau de Gestió Administrativa per la Universitat d’Alcalà de Henares (Madrid). Advocat de professió, treballa per compte pròpia. Es soci de l’entitat Òmnium Cultural i entre les aficions, hi ha la lectura, la música, la cuina i l’esport.


14-Cesc Torner i Redondo
43 anys. Mestre

Ha estat vinculat a les escoles de Dosrius durant molts anys. Una de les seves passions és la música i des de la seva creació, ja fa quasi 9 anys, és el director de la Coral Clúster de Dosrius. Actualment també és membre d'una associació de nova creació anomenada Estudi Musical de Dosrius que pretén promoure el coneixement i fomentar iniciatives musicals al nostre municipi.


15-Esther Daniel i Formigón
46 anys. Tècnica d’intermediació Laboral

Ha treballat durant dotze anys a l’ajuntament de Dosrius. Sòcia de l’associació científica no lucrativa Amics de la Ciència.


16-Ricardo González i Álvarez
49 anys. Comercial

Casat i amb dos fills. Viu a Dosrius des de 1999

Copyright © 2.009 La Pac (Plataforma Alternativa Ciutadana)-info@lapac.cat